Translate

Tren Turistic de Vic

Som una empresa que ens dediquem a la gestió i lloguer del tren turístic sobre rodes.

Col·laborem amb l’organització de qualsevol tipus d’esdeveniment turístic o cultural.

Celebracions públiques:

Fires, recorreguts rurals, rutes gastronòmiques, recorreguts nadalencs, cavalcades de Reis, rutes culturals, etcètera.

També realitzem excursions per col·legís,Casals d’avis,grups programats,fires i festes Majors.

Com privades:

Noces, comunions i festes diverses.

dilluns, 14 de desembre del 2015

El trenet Turístic a la V Fira de Nadal 12 i 13 de Desembre 2015 a l'Ametlla del Vallès!!!

De la mà de les àrees de Comerç i Turisme de l’Ajuntament l’any 2011 naixia la Fira de Nadal de l’Ametlla del Vallès, amb la voluntat de dinamitzar comercialment, social i turística el nostre municipi.

Cinc anys més tard, el centenar de parades de productes ben diversos ubicades al Passeig, així com la gran quantitat d’activitats programades (veure la imatge) confirmen l’assoliment d’aquest objectiu.

L’edició d’enguany, com és habitual, tindrà com a epicentre la carpa instal·lada a la plaça de l’Ajuntament, on hi haurà un escenari i on s’hi concentraran moltes de les activitats previstes els dies 12 i 13 de desembre.

Entre aquestes destaquen el guarniment de l’arbre de Nadal, un taller de fanalets, una cagada del tió, una desfilada de moda, una exhibició de sevillanes, cantades de nadales en anglès i català, un espectacle de dansa, un taller de titelles, el concert “Charlie Brown” de l’Escola de Música, la presentació del documental “Benasket” o la cursa Mini Illa Activa, entre d’altres.

Tren turístic
Com l’any passat, al llarg dels dos dies de la Fira un tren turístic gratuït farà un circuit que unirà la plaça de l’Ajuntament, el Centre Esportiu Municipal Illa Activa i el Centre Comercial Sant Jordi. 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada